STOOMZUIGERS

STOOMSTOFZUIGERS

Kärcher stoomstofzuigers bieden drievoudige reiniging met stoomreiniging en nat- en droogzuigen, en dit alles in één apparaat. Deze veelzijdige apparaten zorgen voor een snelle en gemakkelijke schoonmaak van het hele huis zonder het gebruik van chemische reinigingsmiddelen. Dankzij hun veelzijdigheid zijn ze geschikt voor diverse toepassingsgebieden en zorgen ze voor controle en gemak in het huishouden.

3-in-1: stomen, stofzuigen en drogen

De Kärcher SV 7 stoomstofzuiger biedt een combinatie van de voordelen van stoomreinigers en de sterke punten van stofzuigers. Het apparaat kan bijvoorbeeld kruimels van de vloer zuigen, de vloer afnemen met een vochtige doek en vervolgens zelfs de vloer drogen, allemaal in één enkele beweging. Dit indrukwekkende allround apparaat wordt geleverd met bijpassende accessoires en zorgt voor een schoon en georganiseerd huishouden, gemakkelijk, snel en zonder het gebruik van chemicaliën.

 

 

 

 

NON-STOP STOOM MET TWEE-TANK SYSTEEM

De tank kan op elk moment snel en eenvoudig worden gevuld voor ononderbroken werken. Zo hoef je niet meer te wachten tot de tank is afgekoeld voordat je hem bijvult.

 

 

 

EXTREEM HYGIËNISCH

Dankzij de stoomstroomregeling in vijf stappen kan de stoomhoeveelheid individueel worden aangepast aan elk oppervlak en niveau van vervuiling. Dankzij de hoge stoomtemperatuur zien dingen er niet alleen schoon uit – de Kärcher SV 7 maakt ze ook écht brandschoon en hygiënisch.

 

 

MENSEN MET EEN ALLERGIE KUNNEN OPGELUCHT ADEMHALEN

Stofzuigen met het 4-filtersysteem, maar zonder stofzak. Het stof is gebonden in het waterfilter. Het HEPA-filter (EN 1822: 1998) verwijdert inadembare deeltjes. De afgevoerde lucht is daardoor schoner dan de omgevingslucht.

 

 

 

HANDIGE BEDIENING

De Kärcher SV 7 stoomstofzuiger maakt indruk met zijn eenvoudige bediening. De zuigkracht is via de handgreep in vier standen te regelen. De stoomhoeveelheid is op het apparaat in vijf fasen te regelen.


TOEPASSINGSGEBIEDEN VOOR DE KÄRCHER STOOMSTOFZUIGER SV 7

Met zijn uitgebreide accessoires is de Kärcher SV 7 stoomstofzuiger perfect voor gebruik in en rondom het huis, zonder het gebruik van chemicaliën. Dankzij verschillende opzetstukken is het mogelijk om zowel vloeren als oppervlakken en gestoffeerde meubels te stofzuigen en stoomreinigen. Bovendien kun je de SV 7 ook gebruiken om tapijten op te frissen en ramen, voegen en kieren te reinigen. Met dit veelzijdige apparaat kun je het hele huis schoonmaken en zorgen voor een gezonde en hygiënische omgeving.

WOONGEDEELTE

De Kärcher SV 7 biedt een eenvoudige, comfortabele en tijdbesparende oplossing voor alle uitdagingen in de woonomgeving. Of het nu gaat om harde vloeren, gestoffeerde meubels of tapijten – de Kärcher stoomstofzuiger SV 7 is robuust en effectief op elke ondergrond.

KEUKEN

De keuken kampt met de dagelijkse vervuiling die niet te vermijden is door te koken en te leven. Omdat de Kärcher SV 7 zo veelzijdig is, is hij de perfecte partner om de glans in de keuken en op verschillende oppervlakken te herstellen. De kracht van de stoom verwijdert zelfs ingebrande en vettige vervuiling effectief, zonder chemicaliën.

BADKAMER

Met de stoom van de Kärcher SV 7 kan ook in de badkamer een efficiënte en grondige reiniging van kranen, spiegel en tegels worden gegarandeerd. De stoom dringt door tot in de laatste spleet en reinigt deze grondig en zonder chemische reinigingsmiddelen. Puur water.

ACCESSOIRES VOOR DE KÄRCHER STOOMSTOFZUIGER SV 7 

Met de bijbehorende accessoires wordt de SV 7 een echte allrounder en krijgt zelfs hardnekkig vuil geen kans meer. Er zijn verschillende opzetstukken verkrijgbaar voor gebruik op harde vloeren en tapijt. Ronde borstels, verschillende opzetstukken voor de handsproeier, bekledingssproeiers en nog veel meer bieden meer toepassingsmogelijkheden en maken het reinigen effectiever, tijdbesparend en handiger.

Bel ons!

  • Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Innovatieve technologieën voor efficiënte en grondige reiniging
  • Een breed scala aan machines
  • Duurzame en energie-efficiënte modellen
CONTACT