ALL BRANDS SERVICE

ALL BRANDS SERVICE

Service voor al uw apparatuur, ook al heeft u machines van andere fabrikanten dan Kärcher in uw vloot. Gebruik gewoon Kärcher All Brands Service voor het repareren en onderhoud van uw machines van derden.

SERVICE VOOR ALLE MERKEN

Meer dan 800 deskundig getrainde technici in 60 landen staan voor u klaar. Ongeacht de machines en merken in uw vloot, we staan voor u klaar. Zonder enig kwaliteitsverschil, en volledig in overeenstemming met alle eisen en voorgeschreven veiligheidscontroles. Met onze Kärcher-expertise als wereldwijde marktleider kunnen wij u de best mogelijke service voor uw gehele vloot leveren. Terwijl u zich concentreert op uw zaken, zorgen wij ervoor dat uw machines optimaal werken. En u heeft slechts één contactpersoon voor alles – voor service en reparaties, voor reserve- en slijtageonderdelen, voor accessoires en reinigingsmiddelen.

OVERAL EN ALTIJD ONLINE BESCHIKBAAR

U kunt ook uw Kärcher Service-app voor alle machines gebruiken en serviceaanvragen 24/7 indienen. En als u de geweldige mogelijkheden van digitalisering ten volste wilt benutten, kunnen we uw volledige wagenpark verbinden, ongeacht de merken. Kärcher Connected Cleaning opent de wereld van netwerkreiniging voor u. De modules Kärcher Fleet en Kärcher Manage combineren de volledige infrastructuur van uw schoonmaakvloot op één enkel platform: handmatige reinigingsactiviteiten en machines, gebruikslocaties, gebruiksplanning, rapportage en services. Overal en altijd online beschikbaar.

Vragen? We kijken uit naar
uw telefoontje!

  • Groot aanbod aan leveranciers
  • Een centrale rekening
  • Eigen vloot
  • Experts in wettelijke vereisten
  • Geïndividualiseerde gegevensvoorbereiding
  • Digitale oplossingen
Zoek contactpersoon