FLOOR CLEANER

REINIG HARDE VLOEREN BETER EN EENVOUDIGER MET KÄRCHER’S FLOOR CLEANERS.

Onze Floor Cleaners FC 5 en FC 7 maken het reinigen van harde vloeren zoals tegels, steen, vinyl, laminaat of parket veel gemakkelijker en hygiënischer dan het traditionele dweilen. In vergelijking met dweilen, kost het reinigen met onze Floor Cleaners niet minder tijd en moeite, maar het biedt wel het extra voordeel dat je niet meer in contact hoeft te komen met het vuile water en je geen vieze dweilen meer hoeft uit te wringen.

De geïntegreerde zelfreinigende functie en roterende microvezelrollers maken de vloeren beduidend schoner dan traditionele vloerreinigers, dweilen, dweilmachines of mops. Bovendien hoef je niet meer zelf te schrobben. Het is alsof je continu dweilt met een emmer schoon water in plaats van alleen bacteriën te verplaatsen met steeds viezer water. Het zuinige waterverbruik en het speciale reinigingsmiddel zorgen ervoor dat de vloer binnen 2 minuten alweer droog en begaanbaar is, wat handig is met ongeduldige kinderen of huisdieren.

De FC 5, zowel met snoer als draadloos, is perfect voor het opzuigen van stof en gemorste vloeistoffen. Als je alles in één keer wilt doen, dan is de nieuwe FC 7 Cordless de beste optie, die zelfs grover vuil gemakkelijk in één beweging verwijdert en vooraf stofzuigen overbodig maakt. Met onze Floor Cleaners laat je je vloer stralen als nieuw, zonder veel krachtinspanning

 

VOORDELEN, DIE HET VERSCHIL MAKEN

 

20% BETERE SCHOONMAAKRESULTATEN DAN MET EEN TRADITIONELE MOP

Maak van je vloer een stralend podium met de Floor Cleaner van Kärcher. Deze reiniger zorgt voor een grondige schoonmaakbeurt van je vloer met 20%* meer efficiëntie en veel minder inspanning dan bij gebruik van een traditionele vloerwisser. In tegenstelling tot het simpelweg heen en weer vegen van vuil, neemt de Floor Cleaner het vuil op dankzij de rollen met zelfreinigingsfunctie. Het vuile water wordt daarbij apart opgevangen in een tank. Na het schoonmaken blijft er zo weinig vocht op de vloer achter dat je na slechts 2 minuten de show weer kunt hervatten.

 

 

AUTOMATISCHE BEVOCHTIGING

Het geheim van de Kärcher Floor Cleaner zit hem in het gebruik van schoon water. De rollende microvezelrollers worden aan de ene kant permanent bevochtigd met schoon water, terwijl aan de andere kant het vuile water wordt verwijderd en opgeslagen in een aparte tank. Hierdoor wordt het vuil effectief opgenomen in plaats van alleen maar verspreid zoals bij een traditionele dweil. Het resultaat is een veel schonere vloer zonder dat er vuil blijft liggen.

 

 

50% SNELLER EEN BLINKEND SCHONE VLOER

Onze alles-in-één Floor Cleaners voor harde vloeren leveren perfecte resultaten. Ze dweilen en nemen alle soorten droog en vochtig dagelijks vuil tegelijkertijd in één stap op, inclusief in de hoeken en langs de randen. Bovendien nemen de geïntegreerde haarkammen haren perfect op, waardoor je vloer er nog schoner uitziet.

WASBARE ROLLEN

Het plaatsen en terugzetten van de microvezelrollen gaat heel gemakkelijk. Daarnaast zijn ze ook wasbaar in de wasmachine op 60 graden.

TOT 90% BESPRARING OP WATER

In vergelijking met schoonmaken met een gewone mop en emmer.

GESCHIKT VOOR ALLE HARDE VLOEREN

Geschikt voor alle harde vloeren (natuursteen, tegels, parket, laminaat en vinyl) vanwege de lage restvochtigheid. De vloeren zijn snel weer beloopbaar.

Bel ons!

  • Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Innovatieve technologieën voor efficiënte en grondige reiniging
  • Een breed scala aan machines
  • Duurzame en energie-efficiënte modellen
CONTACT