HOGEDRUKREINIGERS

KRACHTIGE KÄRCHER HOGEDRUKREINIGERS VOOR DIVERSE SCHOONMAAKKLUSSEN RONDOM HET HUIS

De krachtige Kärcher hogedrukreinigers zijn dankzij hun veelzijdigheid in te zetten voor diverse schoonmaakklussen rondom je huis. Of u nu een Kärcher hogedrukreiniger nodig heeft voor de lichte klusjes zoals het schoonmaken van uw fiets of tuinmeubilair of voor zware klussen zoals het reinigen van gevels of terrassen, voor elke taak hebben we de juiste hogedrukreiniger.

K4

De Kärcher K4 is een populaire hogedrukreiniger vanwege zijn uitstekende prestaties en gebruiksgemak. HIJ heeft een vermogen van 130 bar en kan verschillende oppervlakken gemakkelijk reinigen. Ook is hij lichtgewicht en draagbaar.

BESTEL HIER

K2

De Kärcher K2 is een betaalbare optie voor mensen die op zoek zijn naar een hogedrukreiniger voor huishoudelijk gebruik. Hij heeft een vermogen van 110 bar en is ideaal voor het reinigen van kleinere oppervlakken zoals terrassen en auto’s.

BESTEL HIER

K7

De Kärcher K7 is een van de topmodellen van het merk. Hij heeft een krachtige motor en kan water onder hoge druk spuiten met een vermogen van maximaal 180 bar. Ook is hij uitgerust met verschillende spuitmonden voor verschillende reinigingstaken.

BESTEL HIER

MAAK SCHOON ALS EEN PROFESSIONAL MET DE HANDIGE APP

Verbind eenvoudig de Smart Control hogedrukreiniger via Bluetooth met de Kärcher Home & Garden-app op je smartphone, en het schoonmaken wordt direct gemakkelijker en efficiënter. Dit komt door de assistent in de app die handige tips en tricks geeft voor verschillende schoonmaaksituaties en schoonmaakobjecten, zoals het optimale drukniveau voor het te reinigen object.

Op deze manier zorg je altijd voor de juiste druk bij elke reinigingstaak. Selecteer gewoon je schoonmaakklus in de app en de juiste instellingen worden met slechts één druk op de knop naar je hogedrukreiniger verzonden.

Voor de Power Control-modellen, die geen Bluetooth-ondersteuning hebben, kun je ook gebruikmaken van de ondersteuning in de Home & Garden-app. Nadat je je klus hebt gekozen, stel je handmatig de juiste instellingen in op je hogedrukreiniger.

 

 

BOOST MODUS

De Smart Control-apparaten zijn uitgerust met een handige BOOST-modus, waarmee je extra vermogen krijgt. Met deze modus wordt gedurende 30 seconden een extra druk van 15 bar gegenereerd, waardoor zelfs het meest hardnekkige vuil geen enkel probleem meer vormt. Je kunt de BOOST-modus activeren via het spuitpistool of rechtstreeks via de app. Dankzij deze functie heb je de mogelijkheid om snel en effectief af te rekenen met zelfs de moeilijkste schoonmaakklussen.

 

ALLES WAT JE NODIG HEBT 

Met handige functies zoals het Smart Control-spuitpistool, de veelzijdige 3-in-1 Multi Jet-spuitlans en het handige Plug ‘n’ Clean-reinigingsmiddelensysteem, heb je alles wat je nodig hebt om elke schoonmaakklus moeiteloos en met vertrouwen aan te pakken.

Door je apparaat en al je accessoires, inclusief eerder aangeschafte items, te registreren in de Home & Garden-app, ontvang je advies op maat dat perfect aansluit bij jouw specifieke schoonmaakbehoeften. Op deze manier ben je verzekerd van 100% passend advies voor elke klus. Met deze slimme details en de handige app wordt schoonmaken een fluitje van een cent.

Bel ons!

  • Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Innovatieve technologieën voor efficiënte en grondige reiniging
  • Een breed scala aan machines
  • Duurzame en energie-efficiënte modellen
CONTACT