INDUSTRIEZUIGERS

INDUSTRIËLE STOFZUIGERS EN DEDUSTING SYSTEMEN

Van mobiele apparaten tot volledig geïntegreerde afzuig- en ontstoffingssystemen: Kärcher biedt krachtige zuigkracht voor elke situatie. Met het juiste assortiment accessoires kunnen onze stofzuigers zelfs vloeistoffen en ontvlambaar stof opzuigen in de industriële sector.

In de industrie is het belangrijk om te beschikken over een systeem dat bestaat uit machines, accessoires en diensten die naadloos kunnen worden geïntegreerd in uw bedrijfsvoering en toegevoegde waarde bieden. Bij Kärcher bieden wij een compleet systeem waarbij alle producten speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de zware eisen van de industrie. Wij hebben het systeem dat het verschil kan maken voor uw bedrijf!

VOOR ELKE TOEPASSING EEN OPLOSSING

De industrie vereist speciale schoonmaakoplossingen vanwege de diverse sectoren met specifieke eisen, zoals procesintegratie, grote hoeveelheden vuil, gevaarlijke stoffen, en krappe tijdsspannen. Om aan deze eisen te voldoen, zijn zowel universele als speciale machines en systemen nodig. Bij Kärcher bieden we een volledig assortiment stofzuigoplossingen voor de industrie.

VLOEISTOFFEN EN-/OF SPANEN

VLOEISTOFFEN EN-/OF VASTE STOFFEN

VASTE STOFFEN EN-/OF STOF

EXPLOSIEF STOF

ONSTABIELE DEELTJES

EXPLOSIEVE ONSTABIELE DEELTJES