Kärcher Fleet

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR, SLUIT U BIJ ONS AAN

Kärcher Fleet is een innovatief en professioneel fleet management van de wereldwijde marktleider voor reinigingstechniek. Deze unieke, uniforme en toekomstgerichte oplossing is ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende schoonmaakbedrijven. Kärcher Fleet voorziet de verschillende uitvoerenden in de reiniging van de voor hem of haar relevante gegevens en geeft zo een volledig overzicht van machines en activiteiten. Op basis hiervan kunnen processen worden geoptimaliseerd en reinigingsprocessen efficiënter worden uitgevoerd.

KÄRCHER FLEET

Kärcher Fleet verzamelt machinegegevens en verwerkt deze tot nuttige informatie. Deze informatie is beschikbaar via een moderne, online portaal. Fleetmanagers kunnen de versie van het portaal kiezen die is afgestemd op hun branche. Zo levert Kärcher Fleet voor elk type machinepark relevante, concrete en actuele informatie.

De structuren, plaats van gebruik, uitvoerder en verantwoordelijkheden in het machinepark en de meetcriteria worden per branche en onderneming weergegeven. De betrouwbaarheid van de reinigingsprocessen kan daardoor aanzienlijk worden verbeterd. Door de betere coördinatie van machines, de bescherming tegen diefstal en de betere beschikbaarheid van machines is Kärcher Fleet voor elke branche een belangrijk middel om zich te onderscheiden van de concurrentie.

U KUNT NIET OVERAL ZIJN, MAAR WEL ALLES WETEN

Wat u ziet, is wat u nodig hebt. De weergaven gaan uit van taken zodat de gebruiker alleen de informatie te zien krijgt die voor hem of haar van belang is. Alarmmeldingen, waarschuwingen en aanwijzingen kunnen individueel worden ingesteld. Kärcher Fleet is precies afgestemd op de behoeften van de verschillende branches en legt het niveau van efficiëntie en professionaliteit in fleetmanagement weer een stuk hoger.

GEBRUIKSVRIENDELIJK PORTAAL

De gebruikersportaal van Kärcher Fleet is overzichtelijk en eenvoudig te bedienen. Intensieve scholing en langdurig inwerken zijn niet nodig. De belangrijkste kerncijfers voor het machinepark worden duidelijk aangegeven in diagrammen. Met een eenvoudige klik gaat de gebruiker van het overzicht naar meer gedetailleerde weergaven.

KÄRCHER FLEET: UW VOORDELEN

Individueel configureerbaar

Geautoriseerde gebruikers kunnen het systeem Kärcher Fleet gebruiken voor verschillende doeleinden en instellen wat ze willen zien: informatie over machines of het machinepark, beveiliging, betrouwbaarheid van machines of controle.

Gecontroleerde werking

Kärcher Fleet zorgt ervoor dat essentiële functies van de machines worden gecontroleerd. Bij een afwijking of storing wordt direct per e-mail een bericht gestuurd aan de verantwoordelijke medewerker: alarmmeldingen, informatie, aanwijzingen.

Altijd en overal

Kärcher Fleet is altijd en overal beschikbaar: op kantoor, onderweg, op de pc, laptop of mobiele telefoon.

Geen installatie

Kärcher Fleet is een online oplossing. U hebt dus alleen een functionerende, beveiligde internetverbinding nodig om toegang te krijgen tot de volledige functionaliteit van dit systeem voor fleetmanagement. Via de telematica-box wordt alle informatie versleuteld en met moderne transmissietechnologie (GMS) in UMTS-snelheid verstuurd naar een wereldwijd bereikbare cloudserver. Via deze cloud hebben geautoriseerde gebruikers gemakkelijk toegang tot alle relevante gegevens en analyses.

DIGITAAL. ANONIEM. TUURLIJK.

Uw gegevens zijn alleen van u. Daarom hebben we twee partners de opdracht gegeven om de Kärcher Fleet IT-infrastructuur op te zetten en te exploiteren, die op het hoogste niveau aan alle vereisten voor digitalisering, anonimiteit en gegevensbescherming kan voldoen en deze op een duurzame manier kan garanderen.

Vodafone is een systeempartner voor simkaarten en het samenvoegen van gegevens. Amazon Web Services AWS is ’s werelds toonaangevende leverancier van cloudinfrastructuur. Alle applicatie- en databaseservers voor Fleet worden daar beheerd. Het datacenter is gevestigd in Ierland en valt onder de Europese wetgeving inzake gegevensbescherming.

Alleen u heeft toegang tot de gegevens die daar zijn opgeslagen. De toegang van derden tot klantgegevens wordt verhinderd door de modernste technische en organisatorische maatregelen. Alle communicatie tussen componenten die niet uitsluitend binnen het Fleet-netwerk plaatsvindt, is versleuteld. Het volledige softwarelandschap van Fleet wordt regelmatig gecontroleerd door beveiligingsaudits door externe specialisten. Kärcher controleert of evalueert geen commerciële gegevens of andere bedrijfsinterne kerncijfers. Persoonlijke gegevens worden niet geregistreerd. Technische machinegegevens worden alleen anoniem gebruikt. Kärcher heeft een serviceportaal waarin machines op verzoek door klanten kunnen worden onderhouden.

Als u vragen heeft over gegevensbescherming, neem dan rechtstreeks contact op met uw verkoopadviseur, die u ook zal verbinden met onze interne experts.

OMDAT ALLES EEN NETWERK IS

De kortste verbinding tussen twee punten is een rechte lijn. En de kortste verbinding tussen alle punten is een netwerk. Voor u is Kärcher Fleet uw netwerk van reinigingstaken. Alles is met elkaar verbonden: machines, locaties, services, planning, rapportage – de volledige infrastructuur van uw schoonmaakvloot. Het herkennen en volgen van het juiste schoonmaakpad zal het succes in de toekomst bepalen.

Met Fleet systeem zet het Kärcher de beslissende stap in de genetwerkte toekomst. We zijn ervan overtuigd dat we u het beste instrument geven voor de overgang van de huidige manier van werken naar de digitalisering van reinigingstechnologie.

Met bijna elke Kärcher-schrobzuigmachine kunt u de basisfuncties van Fleet gratis gebruiken.

U zult versteld staan ​​van de mogelijkheden en voordelen:

 • Geoptimaliseerde planning van taken en monitoring van succes
 • Als je (te) laat begint met werken: notificatie op je smartphone
 • Voortdurende controle machinecondities
 • Waarschuwing voor machinestoringen
 • Evaluatie van machine-looptijden
 • Snel of automatisch serviceverzoek (indien geactiveerd)
 • Diefstalbeveiliging door geofencing
 • Optimalisatie van de vloot, kosten en kwaliteit

Vragen? We kijken uit naar
uw telefoontje!

 • Groot aanbod aan leveranciers
 • Een centrale rekening
 • Eigen vloot
 • Experts in wettelijke vereisten
 • Geïndividualiseerde gegevensvoorbereiding
 • Digitale oplossingen
Zoek contactpersoon