MOBIELE REINIGING

KÄRCHER TO GO | MOBILE CLEANING

Actief buiten zijn is heerlijk, of je nu wandelt, fietst of je hond uitlaat. Een beetje vies worden is soms onvermijdelijk, maar met de Mobile Outdoor Cleaner OC (lage druk) of KHB (midden druk) kun je vuil snel en gemakkelijk verwijderen, zelfs als je onderweg bent. Zo blijft de natuur buiten, waar ze hoort. Bovendien geniet je bij aankoop van een product uit het Home & Garden assortiment van 3 jaar garantie in plaats van 2 jaar.

MOBILE OUTDOOR CLEANER

Dankzij de ingebouwde accu en watertank is de Mobile Outdoor Cleaner uiterst compact, gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Je kunt hem overal gebruiken, zonder dat je een stroom- of wateraansluiting nodig hebt. Zo is hij geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waar en wanneer je maar wilt.

HANDHELD REINIGER

Met de innovatieve Kärcher KHB 5 Battery ben je in een mum van tijd klaar om te reinigen. Sluit simpelweg de slang aan en je kunt aan de slag. Uitgerust met de krachtige 18 V Kärcher Battery power uitwisselbare accu, kun je snel en veelzijdig reinigen in en rondom je huis, zonder dat je een stroomaansluiting nodig hebt.

 

KÄRCHER TO GO

ALTIJD EN OVERAL. DE MOBIELE CLEANER

Dankzij de geïntegreerde accu en het waterreservoir van 4 liter (of zelfs 7 liter bij de ‘Plus’ versie) kun je vuil snel en gemakkelijk verwijderen, waardoor je interieur van zowel je auto als huis schoon blijft. De universele mobiele reiniger is bovendien zeer praktisch en kan optimaal worden uitgebreid met een scala aan accessoires. Met de Adventure, Bike en Pet Accessory Box beschik je over de juiste apparatuur om schoenen, fietsen of huisdieren voorzichtig, maar grondig te reinigen.

Bel ons!

  • Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Innovatieve technologieën voor efficiënte en grondige reiniging
  • Een breed scala aan machines
  • Duurzame en energie-efficiënte modellen
CONTACT