Over kaercher hazet

OVER KÄRCHER CENTER HAZET

Bij Kärcher Center Hazet Zaandam vindt u niet alleen een breed assortiment aan Kärcher producten en apparatuur, maar ook een uitstekende klantenservice! Ons team van deskundige medewerkers staat altijd klaar om u te adviseren bij het vinden van de juiste apparatuur, die past bij uw specifieke behoeften, of dit nu voor professioneel gebruik of thuisgebruik is.

 

TECHNISCHE DIENST

Hazet beschikt over een eigen service- en onderhoudsdienst. Daardoor zijn uw defecte schoonmaakmachines en hogedrukreinigers doorgaans al binnen één a twee werkdagen gerepareerd. Bovendien zijn bij ons de gangbaarste reserveonderdelen op voorraad in onze ergonomische werkplaats en direct voorhanden in de servicewagens.

Hazet werkt alleen met erkende, VCA-gecertificeerde monteurs. U bent daardoor verzekerd van installatie, reparatie, onderhoud en (jaarlijkse) keuring van uw materieel conform de relevante NEN-normen, waaronder NEN 3140. Dankzij onze nauwe samenwerking met Kärcher en Nilfisk bieden we u bovendien altijd producten van topkwaliteit. Voor duurzame zekerheid sluiten wij graag een serviceovereenkomst met u af op basis van uw specifieke behoeftes en wensen.

VERHUUR MACHINES

Hazet heeft naast de verkoop van Kärcher apparatuur ook een compleet verhuurprogramma met daarin diverse reinigingsapparatuur van hogedrukreinigers, eenschijfsmachines, tapijtreinigers tot schrob/zuigmachines. Allen voorzien van diverse toebehoren welke geheel naar wens kunnen worden samengesteld.

Zoekt u reinigingsapparatuur voor een dag of langere periode? Dan bent u bij Hazet op het juiste adres. Wanneer u langere tijd wilt huren maakt Hazet voor u een aantrekkelijke aanbieding op maat.

Daarnaast transporteren wij voor u de gewenste apparatuur binnen heel Nederland en kan er ter plaatse een instructie worden gegeven aan het bedienend personeel.