Professionele hogedrukreinigers

PROFESSIONELE HOGEDRUKREINIGERS

De professionele hogedrukreinigers van Kärcher bieden ongeëvenaarde veelzijdigheid en zijn geschikt voor een breed scala aan reinigingstoepassingen. Sinds zij in 1950 de  hogedrukreiniger hebben uitgevonden, heeft Kärcher voortdurend het principe van hogedrukreiniging verfijnd. Dit heeft geresulteerd in hogedrukreinigers met betere prestaties, een lager verbruik en een langere levensduur en dat ook nog met kortere reinigingstijden. Als wereldwijd marktleider bieden zij een breed scala aan producten die uitblinken op het gebied van technische verfijning en veelzijdigheid. De professionele hogedrukreinigers zijn voorzien van het EASY!Force hogedrukpistool, waarmee er een nieuwe stap is gezet op het gebied van ergonomie en gebruiksgemak.

De hogedrukreinigers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en zijn geschikt voor zowel koud als warm water. Hierdoor zijn ze perfect voor het reinigen van grote oppervlakken met water. Afhankelijk van uw werkgebied, bieden onze producten een oplossing die aan uw individuele eisen voldoet.

De koudwater hogedrukreinigers zijn perfect voor dagelijkse professionele reiniging van gebouwen, voertuigen en materieel. Met de krachtige waterdruk kunt u zelfs hardnekkig vuil verwijderen zonder gevoelig materiaal te beschadigen. De warmwater-hogedrukreinigers, ook wel stoomstralen genoemd, bieden constante druk en de beste reinigingsprestaties voor het verwijderen van vuil en vet.

 

KOUDWATER HOGEDRUKREINIGERS

Dagelijks schone machines, voertuigen en gebouwen: met druk en een hoge capaciteit kunnen de koudwater hogedrukreinigers ook hardnekkig vuil verwijderen. Ideaal voor plaatsen met grote oppervlakken.

Bestel hier

WARMWATER HOGEDRUKREINIGERS

Met warm water reinigen de hogedrukreinigers nog beter met dezelfde hoeveelheid druk. De Kärcher machines imponeren door het hoogste niveau van gebruikscomfort en de meest up-to-date technologieën.

Bestel hier

ULTRA HOGEDRUKREINIGINGSSYSTEMEN

Wanneer de prestaties van traditionele hogedrukreinigers niet langer voldoende zijn, komt de Kärcher ultra hogedrukreiniger in beeld. Dankzij ultra hogedruk (UHP) verwijderen ze het meest hardnekkige vuil en vuillagen zonder gebruik te maken van reinigingsmiddelen.

STATIONAIRE HOGEDRUKREINIGERS

De Kärcher stationaire hogedrukreinigers zijn geschikt voor gebruik overal waar verschillende gebieden op een plaatsbesparende manier schoongemaakt en gedesinfecteerd moeten worden.

MAXIMALE VRIJHEID MET ONZE ACCU-AANGEDREVEN HOGEDRUKREINIGER

Heb je ooit een hogedrukreiniger willen gebruiken op een locatie waar dit bijna onmogelijk lijkt? Bijvoorbeeld in het midden van een weiland of in het bos, waar er geen stroom- of wateraansluiting is? Maak kennis met onze nieuwe koudwater hogedrukreiniger, de HD 4/11 C Bp – de eerste professionele hogedrukreiniger op accu. Met deze hogedrukreiniger heb je geen aansluitingen meer nodig en kun je genieten van het gemak van totale onafhankelijkheid!

GEEN WATERAANSLUITING NODIG

Met de standaard meegeleverde aanzuigslang ben je flexibel en hoef je geen leidingswater meer te gebruiken. Haal gewoon je water uit:

– Rivier of sloot
– Watertank/regenton

GEEN STROOMAANSLUITING NODIG

Dus niet meer zoeken naar een stopcontact maar gewoon gaan. Wil je nog meer uit je accu hogedrukreiniger halen schaf dan een extra set accu’s aan waarmee je ruim 60 minuten kunt werken zonder onderbreking.

LAAG GELUIDSNIVEAU

Mobiel zijn met hogedruk betekende vroeger altijd meer geluid met de benzine aangedreven hogedrukreinigers. Met onze nieuwe accu aangedreven hogedrukreiniger werk je lekker stil met slechts 69 dB. Op deze manier kun je aan de slag op locaties waar je zo stil mogelijk wilt werken.

Bel ons!

  • Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Innovatieve technologieën voor efficiënte en grondige reiniging
  • Een breed scala aan machines
  • Duurzame en energie-efficiënte modellen
CONTACT