Professionele stofzuigers

PROFESSIONELE STOFZUIGERS

Kärcher professionele stofzuigers en waterzuigers zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van professionele klanten te voldoen. Ze zijn krachtig en veelzijdig en kunnen elk soort vuil aan, of het nu droog, vochtig of nat is. De stofzuigers zijn verkrijgbaar in zowel snoer- als accu-aangedreven modellen en zijn ideaal voor gebruik in alle soorten ruimtes, van kantoren tot werkplaatsen en fabrieken. De waterzuigers zijn ook geschikt voor het opruimen van overstromingen en het legen van zwembaden. Met Kärcher professionele stofzuigers en waterzuigers ben je verzekerd van grondige en efficiënte reiniging.

 

STOF-/WATERZUIGERS

De stof-/waterzuigers van Kärcher zijn werkelijk onmisbaar in elke professionele omgeving. Of er nu sprake is van droog, vochtig of nat vuil, deze veelzijdige machines kunnen elk soort vuil moeiteloos aan. Met een breed scala aan modellen om uit te kiezen, is er altijd een Kärcher stof-/waterzuiger die perfect is afgestemd op de specifieke schoonmaakbehoeften van uw bedrijf. Zo kunt u altijd rekenen op de best mogelijke reinigingsresultaten, ongeacht de omvang van de klus.

BESTEL HIER

ACCU STOFZUIGERS EN RUGZUIGERS

Dankzij de krachtige accu-aandrijving van onze stofzuigers bent u niet langer beperkt tot de nabijheid van een stopcontact en kunt u vrij rond bewegen zonder u zorgen te maken over het op- en afwikkelen van stroomkabels. U hoeft de stofzuiger niet langer mee te slepen of vast te komen te zitten in de hoeken en gaten van de kamer. Dit biedt u meer flexibiliteit en efficiëntie bij het reinigen van uw ruimte, of het nu thuis is of op de werkplek.

BESTEL HIER

STOFZUIGERS

De compacte, mobiele stofzuigers van Kärcher zijn niet alleen ontworpen om aan de behoeften van professionele klanten te voldoen, maar ook om een efficiënte werking te garanderen. Bovendien zijn ze ontworpen om minimale geluidsniveaus te produceren tijdens het gebruik. Door hun krachtige zuigkracht en hoogwaardige filtersysteem zijn deze compacte stofzuigers ook in staat om stof en vuil efficiënt te verwijderen, waardoor de luchtkwaliteit in de ruimte wordt verbeterd.

BESTEL HIER

Bel ons!

  • Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Innovatieve technologieën voor efficiënte en grondige reiniging
  • Een breed scala aan machines
  • Duurzame en energie-efficiënte modellen
CONTACT