SCHROB- / ZUIGMACHINES

PROFESSIONELE SCHROBZUIGMACHINES

Investeren in een vloerreinigingsmachine moet de moeite waard zijn – en een Kärcher schrobzuigmachine levert precies dat. Hoe? Vergeleken met handmatige reiniging verminderen schrobzuigmachines de werk- en materiaalkosten en verhogen ze tegelijkertijd de reinigingskwaliteit.

 

REINIG SNELLER, GRONDIGER EN GOEDKOPER DANKZIJ DE SCHROBZUIGMACHINE

Vergeleken met handmatige vloerreiniging bieden schrobzuigmachines een snellere, kosteneffectievere en grondigere manier van reinigen voor alle soorten vloeren. Het gebruik van een schrobzuigmachine resulteert niet alleen in tijds- en kostenbesparingen, maar is ook milieuvriendelijker. Daarnaast zijn de machines gebruiksvriendelijk en vereisen ze weinig onderhoud. Of het nu gaat om een klein café, een groot winkelcentrum, een luchthaven of een productiehal, voor elke toepassing hebben wij het juiste ontwerp dat perfect is afgestemd op het type en formaat van uw vloer en uw wensen. Schrobzuigmachines zijn de meest efficiënte reinigingsoplossing voor alle vloeren, of ze nu 30 of 30.000 m² groot zijn.

BESTEL KÄRCHER SCHROBZUIGMACHINES GEMAKKELIJK ONLINE

HOE WERKEN SCHROBZUIGMACHINES PRECIES?

Moderne schrobzuigmachines met rol- of discborstelkoppen werken allemaal op een vergelijkbare manier. De reinigingsoplossing wordt ofwel in de verswatertank gemengd met reinigingsmiddelen, ofwel direct voor de borstelkop zelf in het geval van automatische doseersystemen. De borstelkop roteert en oefent druk uit om vuil te verwijderen. Het vuile water wordt vervolgens opgezogen door de zuigbalk dankzij de zuigkracht van de turbine en opgevangen in de vuilwatertank. In tegenstelling tot schrobmachines hebben sommige modellen geen zuigmond of turbine, waardoor losgemaakt vuil achteraf moet worden opgevangen door bijvoorbeeld de nat- en droogzuigers van Kärcher.

MAAR NIET ALLE SCHROBZUIGMACHINES ZIJN GELIJK

Schrobzuigmachines zijn als auto’s, ze werken allemaal op dezelfde manier, maar niet elk model is geschikt voor elke situatie. Gelukkig zijn er verschillende ontwerpen, maten, opzetborstelsystemen en aandrijftechnologieën beschikbaar om een machine te vinden die precies aan uw individuele eisen voldoet. U kent de grootte van uw oppervlakken en of ze gevuld zijn met objecten of niet. U bent bekend met de structuur van uw vloeren en de mate van vervuiling. Wij hebben de juiste vloerreinigingsmachine voor wat u nodig heeft, beloofd.

ROLBORSTELKOP

Een schrobzuigmachine met rolborstelkop is ideaal voor het grondig reinigen van sterk vervuilde vloeren met structuur vanwege de hoge borstelsnelheden en de hogere aandrukkracht per cm². Deze technologie biedt ook voordelen bij het verwijderen van grof vuil, omdat de tegengesteld draaiende rollen de vuildeeltjes absorberen en terugvoeren naar de grofvuilcontainer. Hierdoor is het niet langer nodig om vooraf te vegen als voorbereidende stap.

DISCBORSTELKOP

Meestal worden schrobzuigmachines met discborstelkoppen ingezet voor licht onderhoud en reiniging van weinig vervuilde vloeren. Deze machines zijn vooral geschikt voor gladde vloeren en ruimtes waar weinig geluid geproduceerd mag worden, zoals in ziekenhuizen of de horeca.

NU NOG BETER

De nieuwe zitschrobzuigmachine B 110 R is efficiënt, duurzaam en zuinig en maakt het reinigen van grote oppervlakken, zoals in supermarkten, luchthavens en magazijnen, nog eenvoudiger dan voorheen. Met bijgewerkte componenten levert het nu een nog beter reinigingsresultaat voor maximaal gemak.

 

SNEL EN FLEXIBEL

Het schoonmaken van ruimtes met obstakels en vol met voorwerpen is geen probleem meer dankzij de compacte schrobzuigmachines. Deze machines zijn ideaal voor het reinigen van kleine tot middelgrote ruimtes, zoals restaurants, keukens, winkels en hotels. Ze zijn zeer wendbaar en kunnen zelfs door smalle doorgangen navigeren. De verschillende modellen bieden optimale resultaten op een breed scala aan oppervlakken en zorgen ervoor dat alle vloeren weer glanzen. Met behulp van hun zuigtechnologie worden de vloeren niet alleen schoongemaakt, maar ook direct droog en beloopbaar.