STOFZUIGERS

STOFZUIGERS

Kärcher stofzuigers zijn een combinatie van krachtige zuigkracht en wendbaarheid, waardoor ze flexibel zijn in gebruik. Of je nu een allergie hebt, alleen woont, huisdieren hebt of deel uitmaakt van een gezin, Kärcher biedt voor elke behoefte de juiste stofzuiger. Het assortiment omvat stofzuigers met en zonder snoer, met en zonder zak en zelfs met waterfilter voor mensen met allergiegevoeligheden.

ACCU STOFZUIGERS

 

INNOVATIEVE STOFSENSOR TECHNOLOGIE

De VC 7 Cordless yourMax maakt stofzuigen nog efficiënter en makkelijker. De innovatieve stofsensor zorgt voor automatische stofdetectie en vermogensregeling. Hij past de zuigkracht dus direct en automatisch aan op de mate van vervuiling. Ligt er ergens een hoopje zand, dan zuigt ie op dat stuk van de vloer even wat harder. Zo ben je altijd verzekerd van perfecte resultaten, zonder in te leveren op de accuduur!

Intelligente stroomaanpassing zorgt namelijk voor een efficiënt gebruik van de accuduur tot 60 minuten. Makkelijker of handiger wordt stofzuigen niet!

 

 

DRAADLOZE VRIJHEID MET EEN LITHIUM-ION ACCU

De draadloze accustofzuigers scoren met maximale bewegingsvrijheid, krachtige zuigkracht en een comfortabel gewicht. De krachtige accu’s garanderen een grondige reiniging tot in de laatste hoek. En met het brede pakket aan accessoires zijn de draadloze stofzuigers nog veelzijdiger.

 

 

 

EENVOUDIG IN GEBRUIK

Afhankelijk van de toepassing kunnen de prestaties snel en eenvoudig worden aangepast aan de eisen. Dankzij de praktische vergrendelknop hoeft de aan/uit-knop niet permanent ingedrukt te worden en is de boost-modus ideaal voor intensief schoonmaken.

 

 

ACTIEF VLOERMONDSTUK

Optimale vuilopname door een gemotoriseerde borstel, hoge wendbaarheid en zeer flexibel voor het zuigen onder meubels. Met een actieve vloerzuigmond, geschikt voor zowel harde vloeren als tapijten.

Met de extra LED-verlichting op het vloermondstuk van de VC 7 Cordless yourMax en de VC 6 Cordless wordt het vuil zichtbaar gemaakt en is een betrouwbare vuilopname gegarandeerd. Zelfs in donkere hoekjes.

ZAKSTOFZUIGER

VC 2

De VC 2 compacte sledestofzuiger van Kärcher is de ideale keuze voor gebruik in kleine huizen of appartementen. Het apparaat kan gemakkelijk worden opgeborgen en biedt toch betrouwbare reinigingsresultaten. Naast zijn prestaties is de VC 2 uitgerust met handige functies die het gebruiksgemak vergroten, zoals de automatische kabelopwikkeling voor snel opbergen van de kabel na gebruik, een inklapbare handgreep voor eenvoudig transport (bijvoorbeeld bij meerdere trappen), een traploze vermogensregeling op het apparaat en een opbergvak voor accessoires. Bovendien bevat de premium-versie ook een parketmondstuk voor het zachtjes reinigen van parket en harde vloeren.

ZAKTECHNOLOGIE

Kärcher stofzuigers met stofzak zijn zeer hygiënisch omdat het vuil en stof dat wordt opgezogen betrouwbaar wordt opgevangen in de zak. Wanneer de zak vol is, kan deze snel en gemakkelijk van het apparaat worden verwijderd en zonder in contact te komen met het vuil worden weggegooid. Dit is een groot voordeel dat niet alleen wordt gewaardeerd door mensen met allergieën.

AUTOMATISCH OPROLLEN KABEL

Na gebruik kan de kabel snel en eenvoudig worden opgerold.

TRAPLOOS INSTELBAAR

Adaptief vermogen: de zuigkracht van het apparaat is naar wens in te stellen op elk gewenst niveau.

INKLAPBAER DRAAGBEUGEL

Door de inklapbare draagbeugel is de stofzuiger gemakkelijk mee te nemen, zelfs trappen op en af.

STOFZUIGERS ZONDER ZAK

VC 3

Dankzij zijn compacte formaat is de nieuwe VC 3 zakloze multicyclonen stofzuiger van Kärcher perfect voor gebruik in appartementen en kleinere woningen. Naast het grondig reinigen van harde vloeren en tapijten, levert deze stofzuiger ook uitstekende resultaten op nauwe spleten en delicate oppervlakken dankzij het spleetmondstuk en de zachte afstofborstel.

Andere voordelen zijn onder meer het HEPA-hygiënefilter dat fijn vuil zoals pollen of andere allergie-veroorzakende deeltjes betrouwbaar filtert, en de praktische parkeerstand. Het Premium-model wordt geleverd met een parketmondstuk voor een zachte reiniging van parket en harde vloeren.

MULTI-CYCLOONTECHNOLOGIE

Kärcher-stofzuigers met multicyclontechnologie vangen vuil niet op in filterzakken, maar in een transparante afvalcontainer. Dit bespaart niet alleen het ongemak van het kopen en plaatsen van stofzakken, maar je kunt ook in één oogopslag zien wanneer de container moet worden geleegd.

VC 5

De compacte Kärcher-stofzuiger VC 5 is een krachtige machine die zowel compact als sterk is. Deze stofzuiger kan gemakkelijk worden opgeborgen in elk huishouden, hoe klein ook, en biedt dezelfde netheid als een traditionele sledestofzuiger die je achter je aan moet slepen.

De VC 5-stofzuiger overtuigt niet alleen met zijn extreme compactheid, uitstekende reinigingsprestaties en slimme filtersysteem, maar biedt ook vele handige functies en eigenschappen die het stofzuigen nog comfortabeler maken. Ervaar het verschil zelf.

ZAKLOOS FILTERSYSTEEM

De compacte stofzuiger heeft een zakloos filtersysteem, wat bespaart op stofzakken. Het filter kan gemakkelijk worden geleegd en kan tot 150 m² stofzuigen voordat het vol is. Het filter wordt automatisch gereinigd en het langetermijnfilter hoeft slechts om de paar maanden te worden gereinigd. Het HEPA-hygiënefilter houdt fijn stof betrouwbaar vast.

Bel ons!

  • Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Innovatieve technologieën voor efficiënte en grondige reiniging
  • Een breed scala aan machines
  • Duurzame en energie-efficiënte modellen
CONTACT