TAPIJTREINIGERS

HOE WERKT EEN TAPIJTREINIGER?

TAPIJTREINIGERS VERWIJDEREN VUIL & GEURTJES

De tapijtreinigers van Kärcher zijn de perfecte oplossing voor het verwijderen van vlekken en vuil uit tapijten, bekleding en andere stoffen oppervlakken. Of het nu gaat om koffievlekken, wijnvlekken, modderspetters of voetafdrukken, de Kärcher tapijtreinigers bieden verbluffende resultaten. Door het water met reinigingsmiddel onder druk diep in de vezels te sproeien en vervolgens het vuil en water op te zuigen, worden vet, vuil en geurtjes effectief verwijderd, waardoor deze apparaten zeer geschikt zijn voor mensen met allergieën en huishoudens met huisdieren.

De tapijtreinigers zijn net zo eenvoudig te gebruiken als een stofzuiger, met twee grote knoppen voor het bedienen van de sproeifunctie en het zuigen. Bij normale vervuiling kunnen beide functies tegelijkertijd worden ingeschakeld voor een snelle en efficiënte reiniging. Bij zware vervuiling wordt aangeraden om het oppervlak eerst in te sproeien en het reinigingsmiddel enkele minuten te laten inwerken voordat het vuil wordt opgezogen.

Het resultaat zal je verbazen en je een voldaan gevoel geven. Zelfs als je denkt dat je tapijt of bekleding al redelijk schoon is, zul je versteld staan van hoe vies het water na het reinigen is. Met de tapijtreinigers van Kärcher kun je met een gerust hart je tapijten en bekleding grondig reinigen en ze er weer als nieuw uit laten zien.

 

ZO WERKT HET: STAP VOOR STAP

1. Zuig losse resten op van het te reinigen oppervlak.

2. Vul de schoonwatertank met warm water en het juiste reinigingsmiddel in de aanbevolen dosering.

3. Reinig het oppervlak in vloeiende bewegingen van voor naar achter in licht overlappende banen.

4. In detail: water wordt in de vezels gesproeid en vervuiling wordt opgezogen. Het resultaat is schone en opgefriste vezels.

5. Giet het vieze water weg en spoel de vuilwatertank schoon.

6. Herhaal de reiniging eventueel nog een keer, maar dan met ALLEEN WATER. Zo verwijder je achtergebleven zeepresten en geniet je langer van een schoon resultaat.

7. Laat het gereinigde oppervlak goed drogen tot het helemaal droog is en berg het apparaat op.

Volg bovenstaande stappen bij het reinigen van je tapijt, bank, autostoel of elk ander textiele oppervlak met een Kärcher tapijtreiniger en je bent verzekerd van een schoon resultaat!

Bel ons!

  • Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Innovatieve technologieën voor efficiënte en grondige reiniging
  • Een breed scala aan machines
  • Duurzame en energie-efficiënte modellen
CONTACT