TAPIJTREINIGERS

PROFESSIONELE TAPIJTREINIGERS

Kärcher biedt krachtige, duurzame en veelzijdige tapijtreinigers voor een effectieve en grondige reiniging van tapijten en het verwijderen van vlekken uit textiel. Met de juiste accessoires kunnen deze tapijtreinigers ook gebruikt worden voor het diep reinigen van bekleding en autostoelen. De robuuste constructie van de tapijtreinigers garandeert dat ze lang meegaan, terwijl de krachtige zuigkracht ervoor zorgt dat tapijten grondig worden gereinigd en weer als nieuw aanvoelen.

 

BESTEL KÄRCHER TAPIJTREINIGERS GEMAKKELIJK ONLINE

SPROEI- EXTRACTIEAPPARATEN

De Kärcher sproei-extractie-apparaten zijn niet alleen geschikt voor het reinigen van vloerbedekkingen, maar ook voor bekledingen, bureaustoelen en autostoelen. Deze apparaten zijn krachtig en handig in gebruik en verwijderen vuil effectief van alle soorten textieloppervlakken. De zuigturbines zijn zeer krachtig en zorgen voor een laag rest-vochtgehalte na het reinigen. Met deze apparaten kunt u in één beweging grondig reinigen en vuil ontbinden en verwijderen.

TAPIJTREINIGERS

Kärcher biedt economische tapijtreinigers die geschikt zijn voor het diep reinigen van grote tapijtoppervlakken. Deze tapijtreinigers zijn niet alleen geschikt voor traditionele sproei-extractie, maar ook voor een nieuw tussentijds reinigingsproces. Dit maakt ze veelzijdig en effectief voor diverse tapijttoepassingen.

Meer informatie? Neem contact op met Kärcher center Hazet!

  • Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Innovatieve technologieën voor efficiënte en grondige reiniging
  • Een breed scala aan machines
  • Duurzame en energie-efficiënte modellen
  • Mogelijkheden tot verhuur van verschillende machines
CONTACT