TUINGEREEDSCHAP

TUINGEREEDSCHAP

Het maakt niet uit welke tuinklus je moet uitvoeren, of het nu gaat om het maaien van het gras, het snoeien van de heg, het opruimen van bladeren op je oprit of het verwijderen van onkruid op je terras, met Kärcher tuingereedschap kun je het snel, grondig en gemakkelijk doen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over lawaai of hinderlijke kabels dankzij de krachtige accu’s die het tuingereedschap aandrijven.

BRING BACK THE WOW TO YOUR KINGDOM.

Met behulp van de krachtige Garden Tools maak je jouw tuin nu mooier dan ooit tevoren! Het gazon, heggen- en boomverzorging of blad- en onkruid verwijderen … Bring back the WOW.

ACCU WEED REMOVER

Het is een feit dat onkruid geen schijn van kans maakt tegen de accu-onkruidverwijderaar van Kärcher. Dit apparaat maakt het verwijderen van mos en onkruid uit voegen en randen moeiteloos en het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je rug wordt ontzien tijdens het gebruik.

ACCU GRASMAAIERS

Kärcher’s 18-volt accu grasmaaiers zijn vooral geschikt voor kleine tot middelgrote grasvelden vanwege hun manoeuvreerbaarheid. Als je echter een groter gazon hebt, dan zijn de krachtige 36-volt grasmaaiers de ideale keuze.

ACCU GRASTRIMMERS

Met de Kärcher accu-grastrimmers kun je genieten van perfect getrimde hoeken en een nette grasrand. Of je nu op zoek bent naar een lichtgewicht of krachtig model, Kärcher biedt voor elke toepassing de perfecte oplossing.

ACCU HEGGESCHAREN

Dankzij de accu-aandrijving is dit apparaat bijzonder stil en handzaam, zonder onhandige kabels. Het is ideaal voor het in vorm knippen en snoeien van hagen en struiken.

ACCU BLADBLAZERS

Maak van de herfsttuin geen probleem met de accu-aangedreven bladblazers en bladzuigers van Kärcher, die in een handomdraai zorgen voor opgeruimde paden en tuinen.

ACCU BUXUSSCHAAR

Dankzij de accu-aangedreven schaar is het trimmen van grasranden kinderspel. Door simpelweg het mes te verwisselen, kan het apparaat worden omgetoverd tot een heggenschaar waarmee struiken nauwkeurig in vorm kunnen worden geknipt.

ACCU KETTINGZAAG 

Dankzij de eenvoudige kettingspanning, automatische kettingsmering en krachtige zaagprestaties leveren de Kärcher-accukettingzagen uitstekende resultaten met een gemakkelijke bediening.

BATTERY TREE LOPPER

Zelfs moeilijk bereikbare takken vormen geen probleem meer voor het moeiteloos onderhouden van bomen met de accu-aangedreven takkenschaar van Kärcher en het hoogwaardige bypass-mes.

PRESSURE SPRAYER

De PSU 4-18 drukspuit van Kärcher is een handig apparaat voor zowel plantenbescherming als verzorging. Met een verwisselbare 18 V accu en een 4-liter tank, kan het apparaat planten bemesten met een fijne, gelijkmatige sproeinevel, ongedierte en onkruid gericht bestrijden en kleine zaailingen gemakkelijk water geven.

KÄRCHER ACCUPLATFORM: ONGEKEND KRACHTIG, ONEINDIG VEEL MOGELIJKGHEDEN

De 18 Volt Kärcher accu past in alle 18 Volt apparaten van Kärcher. En niet alleen Home & Garden producten, maar ook Kärcher Professional producten. Voor nog meer vermogen bieden we de 36 Volt Kärcher accu. De 36 Volt accu’s kunnen ook worden gebruikt in Home & Garden producten en professionele producten. Zo heb je optimale flexibiliteit en gebruiksgemak binnen handbereik. Of het nu gaat om tuingereeschap of reinigingsapparaten.

Ben je nog niet helemaal thuis in de accutermen zoals ‘Volt’ en ‘ampere-uur’? Hieronder een korte uitleg en waar je op moet letten:

VOLTAGE: Deze waarde zegt iets over de accukracht; dus hoeveel POWER de accu levert. De benodigde power is afhankelijk van het type apparaat. Kärcher biedt 18 Volt en 36 Volt accu’s.

Ampere-uur (Ah): Deze waarde zegt iets over de accuduur; dus HOE LANG je met de accu kunt werken. De werktijd is afhankelijk van het type apparaat. Kärcher biedt 2,5Ah en 5,0Ah accu’s. Bij gebruik in hetzelfde apparaat is de werktijd met een 5,0 Ah accu dus in principe dubbel zo lang als met de 2,5 Ah variant.

REAL TIME TECHNOLOGIE

Ongeëvenaarde Kärcher Real Time Technologie biedt gebruikers de best mogelijke informatie. In tegenstelling tot conventionele displays biedt deze technologie een gedetailleerde weergave van de accustatus en het laadniveau wat zorgt voor hoger gebruiksgemak.

RESTERENDE WERKTIJD

Gebruikers krijgen tijdens gebruik continu bijgewerkte informatie over de resterende werktijd in minuten en weten daarom op de minuut nauwkeurig wanneer de accu moet worden vervangen of opgeladen. De werktijd wordt automatisch aangepast aan het specifieke apparaat waarop het is aangesloten.

OPLAADSTATUS IN MIN

De resterende oplaadtijd in minuten wordt tijdens het opladen op het display van de accu weergegeven. Dit zorgt ervoor dat je precies weet wanneer je weer aan het werk kunt. Deze functie werkt zowel in de standaard- als in de snellader en is beschikbaar op alle accu’s van het Kärcher accuplatform

ACCUCAPACITEIT ALS %

De accucapaciteit kan in één oogopslag worden afgelezen. De resterende accucapaciteit wordt weergegeven als een percentage. Deze functie werkt zowel in de standaard- als in de snellader en is beschikbaar op alle accu’s van het Kärcher accuplatform.

Bel ons!

  • Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Innovatieve technologieën voor efficiënte en grondige reiniging
  • Een breed scala aan machines
  • Duurzame en energie-efficiënte modellen
CONTACT